Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Τo σατυρικό βίντεο για τους επαγγελματίες ψαράδες της λίμνης Πολυφύτου που έγινε viral!

To σατυρικό βίντεο για τους επαγγελματίες ψαράδες της λίμνης Πολυφύτου που έγινε viral!
Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr
Το νέο βίντεο του διαδικτύου που έγινε viral, έχει σχέση με τις δηλώσεις των επαγγελματιών ψαράδων της λίμνης Πολυφύτου, σχετικά με την κακοδιαχείρηση της λίμνης από την υπεραλίευση που ήδη υφίσταται.
Σε δημοσίευμα του site μας (Λίμνη Πολυφύτου : Μία λίμνη σε σοβαρό αδιέξοδο , με μεγάλα προβλήματα από την υπεραλίευση) θίχτηκαν τα κακώς κείμενα της επαγγελματικής αλιείας της λίμνης Πολυφύτου, όπως τα παράνομα μέσα που χρησιμοποιούνται από μερικούς ψαράδες, οι παράνομες εξαγωγές, η υπεραλίευση, οι ισχυρισμοί για τα άφθονα ψάρια, και άλλα πολλά.
Το σατυρικό αυτό βίντεο, δείχνει με χιουμοριστικό τρόπο τις ανακρίβειες, τα άστοχα σχόλια, και την πραγματική αλήθεια , για το τι συμβαίνει πραγματικά στην λίμνη Πολυφύτου.
Σε μια προσπάθεια χαλάρωσης του κλίματος, θέλουμε να σας δείξουμε το παρόν βίντεο, να κάνουμε γνωστή στο ελληνικό ψαρευτικό κοινό την αλήθεια, και να τονίσουμε ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ πρσεκτικοί στις "δηλώσεις" μας, γιατί υπάρχουν οι αποδείξεις πάντα και παντού. Η προστασία των γλυκών νερών είναι και θα είναι η κινητήριος δύναμη για ότι  αναρτούμε σαν είδηση, είτε είναι ασυνείδητος επαγγελματίας , είτε ασυνείδητος ερασιτέχνης ψαράς, είτε κάποιος που βοηθάει με την στάση του να γίνει κάτι καλό.  Μας ενοχλεί η παρανομία, μας ενοχλούν οι απαρχαιωμένοι άδικοι νόμοι για το ψάρεμα, θέλουμε να δούμε την Ελλάδα να γίνεται πόλος έλξης ψαρευτικού τουρισμού, θέλουμε να αναδείξουμε τα κακώς κείμενα, και να προστατέψουμε τα εσωτερικά μας ύδατα από παράνομους και ασυνείδητους ψαράδες! Καλή προβολή!
http://carp-matchfishing.gr

7 σχόλια:

 1. ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ '' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ '' ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ [ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ] ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΘΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ -ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Viral με 1.693 προβολές!!!
  Από τον τίτλο και μόνο κάποιος προσπαθεί να πάρει views….
  Click Pay μυρίζει…..
  Άπατο πήγε όχι viral…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εισται Για γέλια Και για κλάματα και δεν εχαιτε με τι να σχολειθιτε. Αφτοσ καλύτερα να ασχοληθεί με το μαγαζί του και τουσ παράνομους ερασιτέχνες πολλα 💋 πολλα Φιλάκια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλησπέρα αλάνια πείτε λίγο εκι στουσ ερασιτεχνεσ σαφτον τον διμιτρι που είναι και λίγο άσχετος έκανε viral και καλα να παρι τον προιδρο τουσ ερασιτέχνες και να πάνε προσ τα ειμερα να δούνε Πώς πσαρεβουν η και καλλα ερασιτέχνες με φουσκοτα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου